Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Äggkoppar

Här hittar du äggkoppar i glas, trä, porslin och rostfritt stål. Många av våra fina äggkoppar säljs i paket med flera stycken, och alla våra äggkoppar ligger på ytterst förnuftiga priser. Läs mer nederst på sidan.

Äggkoppar - fler ägg till folket

Ägg är ett av de livsmedel som både påstås vara nyttigt och onyttigt och det kan vara svårt att veta vad och vem man ska tro på. Förvirringen beror på att båda påståenden kan vara sanna - beroende på vem du är.

Det är bara om det bildas ett överskott av kolesterol i kroppen som ägg blir onyttiga för dig, och det sker bara om kroppen är försvagad och inte klarar av att hantera kolesterolen. Om är helt frisk, utan diabetes eller problem med kolesterolproduktionen så kan du äta så många ägg du vill - och det är en god idé att göra det.

Så nyttigt är det att äta ägg

Ägg är fullproppade av näring, bland annat faktiskt kolesterol som är en typ av fett kroppen behöver för celler och hormonproduktion. Dessutom får du en tiondedel av ditt dagliga behov av vitamin D genom att äta ett enda ägg. Och vi är många på de nordliga breddgraderna som får för lite av den vitaminen. Ägg ger dig därutöver tillskott av vitamin A, E, B6, B12, zink, selen och järn.

Äggkoppar till bra priser

Det är svårt att leva sig in i det idag, men en gång i tiden var äggkoppar något som bara de rikaste åt ägg ur. Kopparna användes dessutom snapsglas och som behållare för salt - och de tillverkades ofta i silver eller guld, vilket ju var helt ouppnåeligt för de flesta.

Idag är äggkoppar som tur är tillgängliga för alla, t.ex. kan du hitta några basic äggkoppar för strax över 10 kronor på denna sida. Vi erbjuder även vackra äggkoppar för den som vill ha mer designade äggkoppar i trä, glas, silverlook (rostfritt stål) - eller i antingen klassiskt eller rustikt porslin. Många av våra fina äggkoppar säljs i paket med flera stycken, och alla våra äggkoppar ligger på ytterst förnuftiga priser.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>