Gasolgrillar
En gasolgrill kostar lite i inköp, men det är en god investering. Med en gasolgrill får du ett lätt och rent sätt att grilla på och det tar bara ca 10 minuter att uppnå den perfekta temperaturen. Läs mer nederst på sidan.
Mest Populära
Gasgrill G2-S 13500 watt Sort Small
Larsen Pris
23898
 
SEK 9 356,81 / st. inklusive moms
SEK 7 485,45 exklusive moms
Gasgrill G3-S 17000 watt Sort Medium
Larsen Pris
23907
 
SEK 10 916,54 / st. inklusive moms
SEK 8 733,23 exklusive moms
Gasgrill G6-S 27500 watt Sort XL
Larsen Pris
23909
 
SEK 14 036,00 / st. inklusive moms
SEK 11 228,80 exklusive moms
Gasgrill G4-S 20500 watt Sort Large
Larsen Pris
23908
 
SEK 12 476,28 / st. inklusive moms
SEK 9 981,02 exklusive moms
Gasgrill Pro G4-S 20500 watt Sort RF
Larsen Pris
29346
 
SEK 16 531,56 / st. inklusive moms
SEK 13 225,25 exklusive moms
Visar 1 till 5 av 5

Gasolgrillar - gör grillningen till en lek

En gasolgrill är det perfekta valet för dig som inte vill vänta länge på att grillen är redo. Gasolgrillar är överhuvudtaget fantastiskt lätta att ha att göra med i förhållande till allt från användning till rengöring och underhåll, och en gasolgrill eliminerar även risken för irriterande rök- och sotbildning. Med en gasolgrill kan du alltså grilla när du vill. Regnar det så kan du ju bara ställa in gasolgrillen under ett tak utan att oroa dig för konsekvenserna.

Det är lätt att värma upp en gasolgrill till önskad temperatur, att justera temperaturen under grillningen och att stänga av grillen när du vill. Jämfört med en kolgrill slopas därför en stor del av de olika arbetsmomenten och väntetiden du kanske är van vid. Det tar bara runt 10 minuter innan grillen har uppnått en optimal temperatur och du kan börja på själva matlagningen.

Hur stor ska din gasolgrill vara?

Det är viktigt att inte bara tänka på pengar när du väljer grill. Kvalitet kostar, och när du investerar i en stor kvalitetsgrill så får du även ett stort nöje i att kunna lyfta ditt grillande - och dina gäster - till nya höjder.

Vår största gasolgrill är Landmanns Avalon PTS+ 6.1 som är så stor att den defineras som ett utekök. Modellen har hela 5 bottenbrännare medan Landmanns - även dessa utmärkta modeller - Falcon 4.1 och Avalon 5.1 har 4 brännare. Om du alltid drömt om att kunna grilla kyckling som proffsen så blir du glad för den inbyggda rotisseribrännaren i detta kompletta utekök (finns också i 5.1). De solida bottenbrännarna är gjorda av rostfritt stål, och du får dessutom en platta att värma upp sås och andra tillbehör på i en gryta medan du står och grillar. Alla tre modeller har upplysta reglage och det är praktiskt när mörkret faller på. 

Själva grillytan i 6.1 är 88,5x51,5 cm stor så det finns plats för mat åt många gäster. Om du har mindre behov så väljer du förstås en mindre modell. Oavsett vilken modell du faller för: Gör det till en vana att ha gasolflaskor hemma så att du kan grilla lugnt.

Har du professionella behov? Se våra olika grillar för professionella kök >>

Hur ska en gasolgrill underhållas?

En gasolgrill är som tidigare nämnt lätt att äga, men det finns några saker man ska komma ihåg för att ge grillen maximal livstid.

  • Gör det för det första till en vana att hålla grillen ren. Torka av grillen med vatten och ett milt rengöringsmedel för att avlägsna rester av fett.
  • Se också till att förvara din nya gasolgrill rätt. En gasolgrill ska skyddas mot rostbildning, och grillen ska därför skyddas mot vatten. Det gäller naturligtvis vatten i form av regn och snö, men grillen ska även skyddas genom att inte stå ute och exponeras för luft generellt, särskilt om du bor i ett fuktigt område, nära havet eller liknande. Sätt därför alltid på överdrag när du grillat.
  • Gasolgrillens brännare kräver också lite omsorg. Därför är det klokt att låta grillen stå tänd i några minuter då och då för att vara säker på att brännaren är helt ren. Man kan med fördel byta ut grillens slangar med jämna mellanrum (t.ex. vartannat år) för att vara säker på att grillens kapacitet hålls på maxnivå och att den är helt säker att använda.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>