Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Baktillbehör och specialredskap

Att ha rätt utrustning gör en fenomenal skillnad för dina resultat på bakbordet och kan snabbt lyfta dig till helt nya nivåer. Letar du efter en sockermätare, en tårtdelare, ett helt specielt järn eller tårtplast så hittar du det här.

Man kan alltid bli bättre i köket

Om du är gillar att baka och laga mat så äger du nog den primära utrustningen - och om du saknar något så har du kommit till rätt ställe.  

Vi på H.W.Larsen ser fram emot att leverera varorna snabbt så att du kan komma igång med ditt matäventyr. När du handlar hos oss kan du vara säker på att få utrustning i hög kvalitet. Vi ser det som en av våra förnämligaste uppgifter att erbjuda det bästa sortimentet så att du blir nöjd med ditt köp.

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W.Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av läckra kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbord. Vårt urval erbjuder bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för både professionella och privata kunder samt t.ex. serviser, bakredskap, köksredskap och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>

Vi önskar dig lycka till med dina kreationer i köket!