Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Stenciler för dekoration

Med stenciler kan du relativt lätt få fram komplexa mönster som tar dina bakverk till helt nya, estetiska nivåer.

Stenciler - för den stilfullaste dekoren

Dekorera dina bakverk som ett proffs! Med stenciler kan du relativt lätt få fram komplexa mönster som tar dina bakverk till helt nya, estetiska nivåer. Det är lätt att behålla kontrollen under dekorationsarbetet eftersom stencilerna är genomskinliga. 

Stencilerna kan användas vid dekoration med många olika sorters färger och massor så att du fritt kan välja vad du vill dekorera med av pulverfärg, sprayfärg, kristyr, sockerpasta eller ett tunt lager smält choklad. Stencilerna är gjorda av en mycket hållbar och värmetålig plast som naturligtvis är godkänd för matlagning.

Våra stenciler kommer från Pavoni

Pavoni är en italiensk producent som sedan 1980 har tillverkat högkvalitativa produkter för bakning.

Idag har Pavoni över 6000 produkter för bakning och t.ex. glassproduktion. Pavoni är ett populärt namn inom den professionella världen och det finns det goda skäl för. När du köper utrustning från Pavoni kan du vara säker på att det inte bara funkar, men att du jobbar med produkter som är optimerade till att ge det absolut bästa resultatet.

Man kan alltid bli bättre på att baka

Om du är tokig i att baka så äger du nog den primära bakutrustningen så att du kan baka läckra, mjuka kakor och härligt bröd - och om du saknar något så har du kommit till rätt ställe.  

Vi på H.W.Larsen ser fram emot att leverera varorna snabbt så att du kan komma igång med ditt bakäventyr. När du handlar hos oss kan du vara säker på att få utrustning i hög kvalitet. Vi ser det som en av våra förnämligaste uppgifter att erbjuda det bästa sortimentet så att du blir nöjd med ditt köp.

Vi önskar dig lycka till med dina kreationer på bakbordet!