Stenciler för dekoration
Med stenciler kan du relativt lätt få fram komplexa mönster som tar dina bakverk till helt nya, estetiska nivåer.
Mest Populära
Chocoladeslikpinde deko påske Ø 50 mm 20
8T803
 
SEK 2 213,08 / box inklusive moms
SEK 1 770,46 exklusive moms
I Phone cover 60 forme pr. box 116x63x13
8T101
 
SEK 2 116,78 / box inklusive moms
SEK 1 693,42 exklusive moms
Dekorationsbollar
8T988
 
SEK 1 269,29 / box inklusive moms
SEK 1 015,43 exklusive moms
Tyllesæt 24 stk. med base acryl
C68994
 
SEK 229,20 / set inklusive moms
SEK 183,36 exklusive moms
Visar 1 till 4 av 4

Stenciler - för den stilfullaste dekoren

Dekorera dina bakverk som ett proffs! Med stenciler kan du relativt lätt få fram komplexa mönster som tar dina bakverk till helt nya, estetiska nivåer. Det är lätt att behålla kontrollen under dekorationsarbetet eftersom stencilerna är genomskinliga. 

Stencilerna kan användas vid dekoration med många olika sorters färger och massor så att du fritt kan välja vad du vill dekorera med av pulverfärg, sprayfärg, kristyr, sockerpasta eller ett tunt lager smält choklad. Stencilerna är gjorda av en mycket hållbar och värmetålig plast som naturligtvis är godkänd för matlagning.

Våra stenciler kommer från Pavoni

Pavoni är en italiensk producent som sedan 1980 har tillverkat högkvalitativa produkter för bakning.

Idag har Pavoni över 6000 produkter för bakning och t.ex. glassproduktion. Pavoni är ett populärt namn inom den professionella världen och det finns det goda skäl för. När du köper utrustning från Pavoni kan du vara säker på att det inte bara funkar, men att du jobbar med produkter som är optimerade till att ge det absolut bästa resultatet.

Man kan alltid bli bättre på att baka

Om du är tokig i att baka så äger du nog den primära bakutrustningen så att du kan baka läckra, mjuka kakor och härligt bröd - och om du saknar något så har du kommit till rätt ställe.  

Vi på H.W.Larsen ser fram emot att leverera varorna snabbt så att du kan komma igång med ditt bakäventyr. När du handlar hos oss kan du vara säker på att få utrustning i hög kvalitet. Vi ser det som en av våra förnämligaste uppgifter att erbjuda det bästa sortimentet så att du blir nöjd med ditt köp.

Vi önskar dig lycka till med dina kreationer på bakbordet!

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>