Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Korgar och påsar till bröd och annat

Hitta din nya korg till bröd i alla olika längder, små korgar till portionsservering - eller tänk kreativt och använd en korg till precis vad du vill. Läs mer nederst på denna sida.

Korgar och påsar till bröd, frukt och allt möjligt annat

Visste du att korgflätning är ett av världens äldsta hantverk? Människor har flätat och använt korgar i tusentals år, sedan någon gång under stenåldern. Idag finns korgar att köpa i många modeller och material som alla har sina fördelar beroende på ens individuella behov och personliga smak.

Korgar i alla möjliga format

Vi har bland annat korgar till långt bröd, som t.ex. baguetter och små korgar till servering av mindre portioner, men många av våra korgar behöver ingalunda uteslutande användas till bröd. Du har kanske gått över till en mer bröd-fri livsstil, eller behöver du helt enkelt en korg till att förvara något annat än bröd?

Tänk kreativt och överväg om du behöver en ny korg att servera eller förvara t.ex. frukt, grönsaker, kakor, godis, olja- och vinägerflaskor, en blomma, klädnypor eller bara alla de där småsakerna som alltid blir liggande lite varstans i ditt hem.

Naturmaterial vs. syntetiska

De klassiska brödkorgarna som är tillverkade av naturmaterial är vackra, och organiska material är generellt sett det miljöriktiga valet jämfört med plast. Plastkorgar är däremot ett väldigt praktiskt val eftersom de är lätta att rengöra och kan diskas i maskin. Många plastkorgar är för övrigt designade så att de nästan ser ut som naturkorgar.

Vi har också brödkorgar av metall som passar in i hem som är modernt och/eller minimalistiskt inredda. Dessa korgar är liksom plastkorgarna lätta att hålla rena eftersom de tål att köras i diskmaskin.

Om du inte vill ha den klassiska korg-looken så erbjuder vi också ett urval snygga, moderna brödpåsar som matchar den mer moderna inredningen. Brödpåsar av tyg kan förstås tvättas i maskin vilket gör det lätt att hålla dem rena.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>