Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Korgar och påsar till bröd och annat

Hitta din nya korg till bröd i alla olika längder, små korgar till portionsservering - eller tänk kreativt och använd en korg till precis vad du vill. Läs mer nederst på denna sida.

Korgar till bröd och mycket annat

Visste du att korgflätning är ett av världens äldsta hantverk? Människor har flätat och använt korgar i tusentals år, sedan någon gång under stenåldern. Idag finns korgar att köpa i många modeller och material som alla har sina fördelar beroende på ens individuella behov och personliga smak.

Tänk kreativt

Vi har bland annat korgar till långt bröd, som t.ex. baguetter och små korgar till servering av mindre portioner, men många av våra korgar behöver ingalunda uteslutande användas till bröd. Du har kanske gått över till en mer bröd-fri livsstil, eller behöver du helt enkelt en korg till att förvara något annat än bröd? Tänk kreativt och överväg om du behöver en ny korg att servera eller förvara t.ex. frukt, grönsaker, kakor, godis, olja- och vinägerflaskor, en blomma, klädnypor eller bara alla de där småsakerna som alltid blir liggande lite varstans i ditt hem.

Fördelar med korgarnas material

De klassiska brödkorgarna som är tillverkade av naturmaterial är vackra, och organiska material är generellt sett det miljöriktiga valet jämfört med plast. Plastkorgar är däremot ett väldigt praktiskt val eftersom de är lätta att rengöra och kan diskas i maskin. Många plastkorgar är för övrigt designade så att de nästan ser ut som naturkorgar. Vi har också brödkorgar av metall och textil som passar in i hem som är modernt och/eller minimalistiskt inredda. Dessa korgar är liksom plastkorgarna lätta att hålla rena eftersom de tål att köras i disk-/tvättmaskin.

Hitta din nya korg hos H.W. Larsen

Nu har du kanske hittat den korg du letade efter. När du handlar hos H.W.Larsen kan du vara säker på att få utrustning i hög kvalitet. Vi ser det som en av våra förnämligaste uppgifter att erbjuda det bästa sortimentet så att du blir nöjd med ditt köp.