Universalkniv, 26 cm, Senjen ONE
Artikelnummer: 911260
.
SEK 1 231,15 / st.
SEK 984,92 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Universalkniven är den praktiska allkniven med tandat blad som är bra på allt från bröd till att hacka nötter. Kniven har ett stadigare och kraftigare blad än en brödkniv.


Mer information

 • Senjen ONE är för alla som önskar högpresterande knivar av hårt stål för mycket förnuftiga priser. Kniven har ett svart Micarta-skaft designat i västlig stil med trälook. Kniven är dels slitstark, dels lätt att hålla vass.

  Senjen-serien består till 100 % av knivar med blad av hårt stål utförda i dansk design. Vi har lagt stor vikt på perfekta klingor och superbra balans. Vi ger dig 1 års vasshetsgaranti på våra Senjen-knivar och livstidsgaranti för fel i stålsmidet. Knivarna i Senjen-serien är gjorda för de professionella och har ett pris som alla kan vara med på.

  Värt att veta om din nya kniv

  Även de bästa knivarna kommer med tiden behöva slipas. Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand Senjen
  Serie ONE
  Type Brödkniv
  Leverandør varenummer 911260
  Stregkode 5704837022055
  Antal lag 1 lag
  Bladlængde 260
  Egenskab Dansk design
  Farve Sorteringskniv
  Hårdhed 57-58 HrC
  Info Tål ej diskmaskin
  Skæfte Receptionsklocka
  Stål type 12c27 stål
 • 911260_doc.pdf 1,414.00 Kb
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Brödknivar & Universalknivar med tandat blad