Universalkniv, 25 cm, Icel Horeca Prime
Artikelnummer: 2816625
.
SEK 306,64 / st.
SEK 245,31 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Universalkniven är den praktiska allkniven med tandat blad som är bra på allt från bröd till att hacka nötter. Kniven har ett stadigare och kraftigare blad än en brödkniv.


Mer information

 • Knivens tänder håller fast nötterna och ser till att de inte hoppar iväg på - och utanför - skärbrädan. På en universalkniv är skaftet högre än bladet. Detta förebygger att ens fingrar kommer i kläm mellan skaft och skärbräda.

  Precis som alla andra knivar från Icel så ligger knivarna i Horeca Prime-serien mycket bra i handen. Skaftet har en sträv yta som ger ett helt suveränt grepp.

  ICEL är portugisisk kvalitet som framställts av en familjeägt företag en bit utanför Lissabon sedan 1945. I början bestod produktionen uteslutande av smidda knivar med träskaft, men med tiden har ICEL byggt ut sortimentet så att det även innehåller stansade knivar med skaft av trä, plast eller andra syntetmaterial. Gemensamt för ICEL:s knivar är att de ligger väldigt bra i handen. Det är knivar i god kvalitet för priser som tveklöst är bäst på marknaden!

  Värt att veta om din nya kniv

  Även de bästa knivarna kommer med tiden behöva slipas (och man kan även slipa serraterade knivar). Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand Icel
  Serie Horeca Prime
  Type Brödkniv
  Leverandør varenummer 28100.HR66000.250
  Stregkode 5601864391416
  Bladlængde 250
  Egenskab Andel luft
  Farve Sorteringskniv
  Hårdhed 56 HrC
  Info Tål ej diskmaskin
  Skæfte Plast
  Stål type Plåtstå
 • 2816625_doc.pdf 880.00 Kb
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Brödknivar & Universalknivar med tandat blad