Brödkniv, 26 cm, F. Dick ProDynamic
Artikelnummer: 515126
.
SEK 393,45 / st.
SEK 314,76 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Den stora, tandade kniven är inte bara bra på bröd, utan också en utmärkt kniv för ingredienser med hård, hal eller seg yta.


Mer information

 • F. Dicks Pro-Dynamic-serie har skapats för att tillmötesgå prismedvetna kunder. Klingan är gjord av plattstål och skaftet har sedan stöpts på. Här får du en lättviktare som är mycket lätt att hålla vass.

  Alla F. Dicks knivar är producerade för att du ska kunna hålla högsta möjliga  hygienstandard – skaften är stöpta så att inga bakterier ska kunna gömma sig mellan stålet och skaftet.

  Värt att veta om din nya kniv

  Även de bästa knivarna kommer med tiden behöva slipas. Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand F. Dick
  Serie ProDynamic
  Type Brödkniv
  Leverandør varenummer 85151260
  Stregkode 4009215065794
  Antal lag 1 lag
  Bladlængde 260
  Egenskab Kurvdelning
  Farve Sorteringskniv
  Hårdhed 55 HRC
  Info Tål ej diskmaskin
  Skæfte Plast
  Stål type Plåtstå
 • 515126_doc.pdf 75.00 Kb
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Brödknivar & Universalknivar med tandat blad