Brödkavlar
Välj en klassik kavel av trä, en med non-stick-beläggning eller en smal rullpinne av bambu eller silikon. Läs mer nedan.
Mest Populära
Rullepind 40 cm Ø4 cm bøg
11162
 
SEK 94,38 / st. inklusive moms
SEK 75,50 exklusive moms
Kagerulle m/kugleleje træ 45 cm
200164
 
SEK 1 134,46 / st. inklusive moms
SEK 907,57 exklusive moms
Kagerulle m. kugleleje 30x8 cm bøg
221302
 
SEK 1 057,43 / st. inklusive moms
SEK 845,94 exklusive moms
Kagerulle m. kugleleje 40x8 cm bøg
221402
 
SEK 1 250,03 / st. inklusive moms
SEK 1 000,02 exklusive moms
Kagerulle m. kugleleje 45x8 cm bøg
221452
 
SEK 1 346,34 / st. inklusive moms
SEK 1 077,07 exklusive moms
Kagerulle m. kugleleje 35x8 cm bøg
221352
 
SEK 1 153,73 / st. inklusive moms
SEK 922,98 exklusive moms
Rullepind med guide ringe 38 cm
67142
 
SEK 229,20 / st. inklusive moms
SEK 183,36 exklusive moms
Rullepind PE hvid 50 cm
200123
 
SEK 710,73 / st. inklusive moms
SEK 568,58 exklusive moms
Rullepind 20 cm Ø4 cm bøg
11163
 
SEK 50,08 / st. inklusive moms
SEK 40,06 exklusive moms
Visar 1 till 9 av 9

Så väljer du din nya kavel

Med en kavel uppnår du en jämn, platt deg utan att behöva använda en massa krafter. Vi erbjuder både basic-modeller av trä och med non-stick-beläggning med handtag i båda sidor och smalare rullpinnar utan handtag av bambu och silikon.

När det ska vara smidigt

Kaveln med non-stick-beläggning är bra för de flesta syften och är det självklara valet om du vill ha en kavel som ger dig minimala problem med deg som fastnar på ytan. Beläggningen gör det också superlätt att rengöra kaveln, och så kräver den inget underhåll.

Om det ska vara som det alltid har varit

Behöver du bara byta ut en gammal brödkavel av trä mot en ny av samma sort? Kom i så fall ihåg att du kan förlänga din nya brödkavels liv genom att rengöra och underhålla den rätt. En brödkavel av trä tål för det första inte diskmaskinen. Diska alltid kaveln för hand, och smörj dessutom in den med neutral matolja då och då för att skydda träet och förebygga sprickor. Kom även ihåg att du kan underhålla kaveln med sandpapper om du med tiden behöver återupprätta den jämna, släta ytan.

Vill du jobba med marsipan och sockerpasta?

Om du primärt ska använda din nya kavel till sockerpasta och marsipan så kan den bästa investeringen vara en smalare rullpinne som inte har handtag. Denna kavelns design ger dig mer kontroll medan du kavlar ut t.ex. marsipan och sockerpasta till tunna, jämna plattor. Dessutom är det smidigt att använda en rullpinne till att lyfta upp den utkavlade massan från bakbordet och lägga över det på en kaka eller tårta.

Vi har rullpinnar av bambu utan mönster och rullpinnar av silikon med mönster som du t.ex. kan använda till att göra marsipanlock med mönster eller mönstrade småkakor genom att kavla ut mönstret i en deg innan du stansar ut småkakorna.

Man kan alltid bli bättre på att baka

Om du är tokig i att baka så äger du nog den primära bakutrustningen så att du kan baka läckra, mjuka kakor och härligt bröd - och om du saknar något så har du kommit till rätt ställe.  

Vi på H.W.Larsen ser fram emot att leverera varorna snabbt så att du kan komma igång med ditt bakäventyr. När du handlar hos oss kan du vara säker på att få utrustning i hög kvalitet. Vi ser det som en av våra förnämligaste uppgifter att erbjuda det bästa sortimentet så att du blir nöjd med ditt köp.

Vi önskar dig lycka till med dina kreationer på bakbordet!

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>