Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Skålar

På den här sidan hittar du ett stort urval av skålar i olika färger, former och material. Ta en titt bland våra små skålar för servering av snacks, mellanstora skålar till soppa och nudlar och större skålar för servering av sallad, pasta och potatis. Vi har också många fina såsskålar och sockerskålar med lock. Läs mer nederst på sidan.

Skålar för servering av allt hjärtat begär

Skålar är ett vitt begrepp för man använder ju skålar hela tiden till allt från förvaring och servering till att äta ur. En snygg serveringsskål får maten att se mer aptitlig ut och höjer nivåen för hela det dukade bordet. En vacker skål med frukt kan till och med väcka associationer till ett klassiskt stilleben.

På den här sidan hittar du ett stort urval av skålar i olika färger, former och material. Här hittar du allt från små skålar för servering av snacks och tillbehör till middagen och mellanstora skålar för servering av förrätter, soppa och nudlar till större skålar för servering av t.ex. sallader, pasta och potatis. Vi har också många fina såsskålar och sockerskålar med lock.

Den rätta skålen för dina behov

Vi har ett fint sortiment med eldfasta, solida skålar i klassisk keramik. Skålarna är bra att ha när du t.ex. ska servera en gryträtt och vill hålla rätten varm inför servering. Dessutom kan du hitta ett brett urval av melaminskålar med och utan trälook som verkligen dekorerar bordet. Och med våra fina, mönstrade skålar av glas är det snyggt att servera dekorativa rätter i snygga färger, som sallader, bär och godis, bara för att nämna några exempel.

Våra skålar finns dessutom i många prisklasser så att du kan hitta något oavsett vilken budget du har bestämt dig för.

Skålar i porslin kan hålla hela livet

Om du investerar i porslin i bra kvalitet och du tar väl hand om dem så kan de faktiskt hålla en livstid. Kom ihåg att skölja skålarna efter användning, om du har serverat mat som kan färga av sig, t.ex. rödbetor, hallon, blåbär och gurkmeja. Syrehaltiga ingredienser kan också slita på porslinets yta.

Gör det också till en god vana att ställa skålarna på plats genom att ställa dem direkt ner i varandra istället för att skjuta in dem. Om du har skålar av porslin och du börjar se svarta streck i ytan så kan du testa att rengöra dem med rengöringsmedel för keramiska spishällar.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>