Kockkniv, , 20 cm, Senjen Hammer
Artikelnummer: 901200
.
SEK 1 924,55 / st.
SEK 1 539,64 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Att man skär ut sina ingredienser rätt, med en bra, vass kniv, har betydelse för slutresultatet på tallriken. Om du lagar mat professionellt eller briljerar i köket där hemma spelar inte någon roll: Ingen ska behöva kompromissa om sina knivars skärpa.


Mer information

 • Senjen Hammer är en lite tyngre kniv för dig som gillar en lite råare look. Den snygga ytan - som vi har gjort extra blank - får den hamrade ytan att skina tydligt. Här får du en kniv med många funktioner, men kniven är primärt för dig som önskar en extra vass kniv som håller sig vass länge. Skaftet är gjort av G10 som är en slags fiberglas-epoxy-laminat som är ytterst hållbart. Holken är av rostfritt stål och bladet av VG10-stål som härdats så att det kan skära genom i stort sett allt.

  De många lagren stål i klingan har smitts ihop med en mycket krävande teknik som idag nästan enbart används i tillverkningen av japanska knivar - damaskering. Metoden användes historiskt till att styrka svärdsklingor inför kamp, och lever idag vidare inom produktionen av knivar som på samma gång är mycket hårda och mycket smidiga.

  Senjen-serien består till 100 % av knivar med blad av hårt stål utförda i dansk design. Knivarna i Senjen-serien är gjorda för de professionella och har ett pris som alla kan vara med på. Vi har lagt stor vikt på perfekta klingor och superbra balans. Vi ger dig 1 års vasshetsgaranti och livstidsgaranti för fel i stålsmidet på alla våra Senjen-knivar. 

  Värt att veta om din nya kniv

  Även de bästa knivarna kommer med tiden behöva slipas. Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand Senjen
  Serie Hammer
  Type Kockkniv
  Leverandør varenummer 901200
  Stregkode 5704837012520
  Antal lag 67 lag
  Bladlængde 200
  Egenskab Dansk design
  Farve Sorteringskniv
  Hårdhed 59-60 HrC
  Info Tål ej diskmaskin
  Skæfte G10 handtag
  Stål type VG10 / 63 lager nickel damaskus stål
 • 901200_doc.pdf 1,414.00 Kb
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Alla knivar