Grönsakskniv, 16,5 cm, Tojiro Gai
Artikelnummer: F1350
.
SEK 2 617,94 / st.
SEK 2 094,35 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
När du ska hacka kryddörter så är en mindre grönsakskniv ett gott val. Grönsakskniven är även bra när du ska dela, skiva eller hacka mindre grönsaker och frukter.


Mer information

 • Vassa grönsaksknivar gör matlagningen till ett nöje. Man kan nästan inte ha för många av dem för olika grönsaksknivar kommer hela tiden till nytta. Knivbladet är vasst och skär lätt bort skönhetsfläckar från frukt och grönsaker.

  P.S. Om du vill testa om en slät kniv börjar mista sin skärpa så testa att skära i en tomat. Det går inte att skiva en tomat i snygga skivor med en slö kniv. Klarar kniven inte av att skära genom tomatens skal utan problem så är det dags att slipa.

  Tojiros Gai-serie består av knivar med damaskerade blad i 37 lager och kvalitetsskaft - för riktigt bra priser. På japanska betyder Gai “pansare” vilket syftar på att skaften är otroligt hållbara. Bladet har ett högkvalitativt VG10-stål i kärnan som omges av de 37 lagren damaskusstål. Detta är hållbara knivar som både är snygga för ögat och som ligger bra i handen.

  Tojiro är för dig som inte vill kompromissa, oavsett om knivbladet har 3 eller 63 lager stål. Stålet är noga utvalt för varje serie, och skaften är utformade med finess. Holken på knivarna sitter perfekt, och nitar och skaft har designats och balanserats så att du får knivar med en perfekt balans.

  Knivar som är så hårda som Tojiros ska användas och hanteras med viss försiktighet. Att t.ex. skära genom hårda ämnen som ben och att tappa kniven på golvet innebär risk för skador på eggen.

  Värt att veta om din nya kniv

  Även de bästa knivarna kommer med tiden behöva slipas. Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand Tojiro
  Serie Gai
  Type Grönsakskniv
  Leverandør varenummer F1350
  Stregkode 5704837037462
  Anvendes til Grönsaker, kött
  Bladlængde 165
  Info Tål ej diskmaskin
 • f1350_data.pdf 884.00 Kb
  f1350_doc.pdf 279.00 Kb
  f1350_1_doc.pdf 164.00 Kb
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Alla knivar