Knivskydd, 16,5 cm, F. Dick, höjd 2,5 cm
Artikelnummer: 9003
.
SEK 55,86 / st.
SEK 44,69 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Använd knivskydd till dina knivar så att de inte ligger och skaver mot varandra, t.ex. inne i väskan under transport.


Mer information

 • Knivar ska dessutom både skärpas och slipas

  En kvalitetskniv är en investering som kan vara hela livet om man tar väl hand om den, och god förvaring är avgörande. Gör också en vana av att underhålla dina knivar med hjälp av ett skärpstål, gärna varje gång du har använt kniven. Då håller den sig skarp längre. Det behövs inte så mycket, 4-6 drag räcker bra. Har du knivar av hårt stål, typ japanska knivar, så är det viktigt att använda ett keramiskt skärpstål.

  Har din kniv blivit riktigt slö så måste den dock slipas på sten. Även de dyraste knivarna kommer med tiden behöva slipas. Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet.

  Har du frågor om ditt köp?

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

  Kontakta kundservice här >>

  Extra lång returrätt

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand F. Dick
  Type Knivborste
  Leverandør varenummer 99000030
  Stregkode 4009215081510
  Farve Vit
  Mål 16,5x2,5 cm
  Materiale Plast
 • 9003_doc.pdf 75.00 Kb
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Alla knivar