Bordskniv, 11 cm, Victorinox Swiss Classic
Artikelnummer: 67333
.
SEK 93,38 / st.
SEK 74,70 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Bordskniv med blad av rostfritt stål och skaft av hållbart syntetmaterial. Tack vare det tandade knivbladet kan kniven även användas som tomatkniv.


Mer information
 • Victorinox står för hög kvalitet och plattstål som är lätt att hålla vasst. Då Karl Elsner grundade Victorinox år 1884 så var det med syftet att tillverka de mest användbara fickknivarna för den schweiziska armén. Sedan dess har Victorinox utvidgat sitt sortiment med allt från köksknivar till bestick och andra köksredskap. Victorinox står för solid kvalitet för förnuftiga priser som alla kan vara med på.

  Värt att veta om din nya kniv

  För att underhålla denna sortens kniv rekommenderar vi ett allround skärpstål, närmare bestämt ett keramiskt.

  Hur väl du än tar hand om dina knivar så kommer de med tiden behöva slipas. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand Victorinox
  Type Bordskniv
  Leverandør varenummer 678336
  Stregkode 7611160002693
  Farve Sorteringskniv
  Materiale Rostfritt stål/Konstmaterial
 • 67333_doc.pdf.pdf 250.00 Kb
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Allt för servering