Knivblock till 8 knivar Vit Ek
Artikelnummer: 10070047
Före SEK 961,11
SEK 614,81 / krt
SEK 491,85 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Förvara dina vassa knivar i ett praktiskt knivblock - då skyddar du knivarna och håller dem vassa längre.


Mer information

 • Det klassiska knivblocket är ett utmärkt sätt att förvara dina knivar. Blocket skyddar knivarna, gör dem lätta att använda under matlagningen och håller dem på säkert avstånd från små barn som inte når upp till köksbänken.

  Att förvara dina knivar med respekt för vassheten är en av de bästa sakerna du kan göra för knivarna. Knivar som ligger ihop huller om buller i en låda blir mycket snabbare slöa - och det är ju förargligt om du har investerat i knivar du vill glädjas åt länge.

  Du ska även slipa dina knivar

  Hur väl du än förvarar dina knivar så kommer de med tiden behöva slipas. Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand Bisbell
  Type Knivblock
  Leverandør varenummer BMKB19-OAK
  Stregkode 5017421000491
  Egenskab För 8 knivar
  Farve Ljusbrun
  Materiale Vit ek
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Knivlister