Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Stekgafflar

Stekgaffeln håller steken på plats medan den skivas och hjälper till att ge snygga, jämna skivor. Läs mer nederst på den här sidan.

Stekgaffeln - håller steken på plats

En stekgaffel kan också kallas förskärargaffel eller tranchergaffel och den används oftast tillsammans med sin partner, trancherkniven. Det franska ordet "tranché" betyder "(att) skiva", och trancherkniven och -gaffeln används till att skiva en stek, t.ex. julskinkan, eller hel fågel. Stekgaffeln håller steken på plats medan den skivas och hjälper till att ge snygga, jämna skivor. Den är också bra att ha liggande när du steker kött som behöver vändas under tillagningen, t.ex. helstekt kyckling.

Köttskivorna blir snyggast när du använder utrustning som skapats för ändamålet - och så ser det förstås mycket mer elegant ut när du skivar en stek framför dina gäster om du har det rätta verktyget för ändamålet.

H.W.Larsen - vi har din rygg

Stekgafflar är bara en av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W.Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av läckra kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbord. Vårt urval erbjuder bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för både professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksredskap och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>