Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Steakbestick / Grillbestick / Köttbestick


Steakbestick

Steakbestick är ett uttryck för bestick som är något skarpare än vanliga bestick och samtidigt är designen ofta lite annorlunda. Här är kniven vanligtvis ganska spetsig och tandad, vilket gör att det är lättare att skära i kött med steakbestick.
Det finns steakbestick från en mängd välrenommerade varumärken, och en stor del av dem finner du här hos oss. När du köper Steakbestick bör det vara av hög kvalitet för att du ska märka en betydande skillnad jämfört med ett vanligt bestick. Steakbestick ska göra det enkelt för dig att skära i allt kött, vare sig det är en korv på grillen eller en bra biff. För upplevelsen är så mycket bättre när du inte behöver sitta och bråka med kniv och gaffel för att komma igenom köttbiten. Hos H.W.Larsen finns steakbestick från märken som Tramontina, Victorinox, och Laguiole där samtliga erbjuder ett varierat urval av Steakbestick.

Steakbestick av hög kvalitet

Många känner till att steakbestick är lite rustika i designen och ofta har ofta ett handtag av något slags trä och det är verkligen en design som aldrig riktigt går ur modet när man pratar om stekbestick och därför är det något du naturligtvis kan hitta just här. Men om den rustika designen inte tilltalar dig, så oroa dig inte, vi har också en mängd steakbesticki annan design. Du kan till exempel välja ett mer klassiskt bestick om du vill att det ska matcha något annat bestick du använder dagligen.
Tänk på att Inte alla typer av stekbestick är säkra för diskmaskin, så om det är något som är viktigt för dig ska du vara medveten om det innan du beställer. Hur som helst, vi rekommenderar att du alltid handdiskar dina stekbestick.
Om du har en god vän eller följeslagare som är intresserad av mat så är grillbestick en perfekt gåva eller present.

Beställ hos oss idag
Hos H.W.Larsen hittar du ett brett urval av skarpa kvalitetsprodukter för köket och till matlagningen - och stekbestick är bara ett av dem.

Hos oss kan också finna allt från allt från köksredskap och utrustning till olika maskiner, grytor, kastruller och mycket mer. Vi erbjuder många populära och kända varumärken så du får artiklar av hög kvalité och om du beställer idag ordnar vi leverans inom 2-5 arbetsdagar, och naturligtvis erbjuder vi också en låg fraktavgift.