Alltid bästa pris – med landstäckande prisgaranti!

 

Vi är något utöver det vanliga, vi i H.W.Larsen. Vi har vår egen jargong, vårt eget sätt att driva affärer på, och inte minst varor som du inte hittar på andra ställen. I varje fall inte till samma pris! Det kan vi garantera. Vi hoppas och tror att det bidrar till att du besöker oss igen. Vi kan inte gå i genom alla våra konkurenters priser, men vi kan matcha priset – även om du köpte varan hos oss för 14 dagar sedan. Det är en garanti som måste fram i ljuset.

 

- För att prisgarantin skall gälla skall varan vara av precis samma model som den du har köpt.

- Du skall kunna ta med, eller maila en dokumentation om att varan kan köpas billigare någon annanstans.   Dokumentation kan t.ex. vara ett annonsblad eller en katalog från en återförsäljare där du har funnit varan till ett lägre pris.

- Du skall vara uppmärksam på att prisgarantin inte gäller i all evighet. Prisgarantin gäller i 14 dagar, från faktureringsdatum. Hittar du varan till ett lägre pris, efter den tiden, så kan du inte ställa krav om ersättning på mellanskillnaden.

- Prisgarantin gäller endast på priser funna hos svenska återförsäljare, det vill säga i svenska annonsblad, på svenska hemsidor och i svenska kronor.Vi använder cookies till att förbättra din upplevelse på vår webbplats. När du handlar på webbshoppen accepterar du även användningen av cookies. Läs mer här