Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Körsbärsurkärnare

Med en av våra körsbärsurkärnare från Westmark får du körsbär som är kärnfria och fortfarande hela så att de kan se optimalt vackra ut i pajen, på tårtan eller i körsbärssåsen.

Körsbärsurkärnare - gör jobbet snabbt och snyggt

Har du några körsbärsträd som ger ett gott utbyte? Eller älskar du bara att baka körsbärspaj, sylta körsbär eller laga saft på körsbär? Då blir en körsbärsurkärnare lätt ett av dina favoritredskap i köket.

Med en av våra körsbärsurkärnare från Westmark får du körsbär som är kärnfria och fortfarande hela så att de kan se optimalt vackra ut i pajen, på tårtan eller i körsbärssåsen. En urkärnare är också praktisk när du vill servera kärnfria körsbär som snack.

Vilken modell matchar ditt behov?

Behöver du bara kärna ur körsbär någon gång då och då och i mindre mängder så kan Westmarks lilla modell på 14 cm klara uppgiften åt dig. Denna platsbesparande urkärnare är praktisk eftersom den väger väldigt lite och är lätt att använda. Den lilla urkärnaren är tillverkad av högkvalitativt, specialbelagt aluminium och kan diskas i maskin.

Om du ska jobba med större mängder bär får du mer nytta av den större modellen från Westmark. Denna variant är gjord av en kombination av aluminium och plast och klarar av hela 15 kg körsbär i timmen. Placera bären, tryck och kärnorna trycks ut och samlas i behållaren. Bären samlar du i en skål i lämplig storlek. Alla delar av plast kan diskas i maskin.

H.W.Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W.Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av läckra kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbord. Vårt urval erbjuder bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för både professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>