Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Cocotter

När du använder en cocotte till slow-food så får du hemlagad mat som smakar precis som den ska. Läs mer nedan.

Låt maten sköta sig själv

Cocotten har rötter till så gamla tider att människor fortfarande packade den mat de åt in i lera och tillagade den över öppen eld. Det är därför en kok-/stekkärl med bred användning. Vi erbjuder cocotter i porslin, både med och utan lock. En cocotte med lock har samma funktionalitet som en lergryta och en cocotte utan lock fungerar som en eldfast form.

När hemgjort är det bästa i världen

En cocotte med lock är perfekt att använda till allt från att baka bröd till härliga gryträtter som ska stå i ugnen i flera timmar. Därmed får du det bästa av två världar; När maten sköter sig själv inne i ugnen får du tid över till annat än att stå i köket samtidigt som du får god, hemlagad mat som smakar precis som den ska. En cocotte ger dig näringsrika gryträtter med mört kött och massor av smak.

Blev det mat över? Då ställer du bara in cocotten i frysen så är middagen på plats en annan dag. Och när maten ska serveras så är det ju tur att en cocotte är tillräckligt dekorativ till att ställas direkt på matbordet vilket också håller rätten varm länge.

Måtten på våra cocotter har alltid tagits utifrån botten om inget annat anges.

H.W.Larsen - vi har din rygg

Cocotter är bara en av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W.Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av läckra kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbord. Vårt urval erbjuder bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för både professionella och privata kunder samt t.ex. serviser, bakredskap, köksredskap och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>