Fickkniv, Senjen Pocket, 2-hands
Artikelnummer: 914007
.
SEK 674,18 / st.
SEK 539,34 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Fickkniven för dig som inte vill kompromissa. Knivbladet är i superstarkt, tyskt 1.4116-stål och G10-skaftet är förstärkt med 18/0 rostfritt stål i båda ändar.


Mer information

 • Det är praktiskt att ha med sig en fickkniv i många situationer - och även om du måste använda båda händer för att öppna och stänga denna kniv så får du en fickkniv som verkligen är skapad för att användas. Ofta och mycket.

  Senjen-serien består till 100 % av knivar med blad av hårt stål utförda i dansk design. Vi har lagt stor vikt på perfekta klingor och superbra balans. Vi ger dig 1 års vasshetsgaranti på våra Senjen-knivar och livstidsgaranti för fel i stålsmidet. Knivarna i Senjen-serien är gjorda för de professionella och har ett pris som alla kan vara med på. Diska alltid dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Värt att veta om din nya kniv

  Även de bästa knivarna kommer med tiden behöva slipas. Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand Senjen
  Serie Pocket
  Type Fickkniv
  Leverandør varenummer 914007
  Stregkode 5704837022147
  Bladlængde 72
  Egenskab 2 handmanövrerade
  Farve Sorteringskniv
  Info Tål ej diskmaskin
  Materiale Stål
  Skæfte G10 handtag
  Stål type 1.4116 stål
 • 914007_doc.pdf 216.00 Kb
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Alla knivar